We rely on cookies to understand how our customers use our website.

ARTHRYS Regain (колагенови пептиди с ниско молекулно тегло, магнезий и вит.С) за вътреставно инжектиране след артроскопия

Наличност: Налично
С физически лица не работим. Само за търговци на едро с МИ, лечебни заведения, лекарски практики, аптеки и дрогерии. Свържете се с нас за ексклузивна оферта. Срок на доставка при наличност - от 3 до 5 работни дни, обикновено до 2 работни дни: .


REF: ATY-110 - ARTHRYS Regain 1 mg/ml - 10ml - предварително напълнена инжекция
ARTHRYS Regain 1 mg/ml - предварително напълнена спринцовка, съдържаща 10 ( ATY-110 ) ml LWP разтвор с концентрация 1 mg/ml;

ОПИСАНИЕ И ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ
Разтвор на хидролизирани колагенови пептиди с ниско молекулно тегло (LWPs) в предварително напълнена спринцовка за инфилтративно и инжекционно вътреставно, периартикуларно, мускулно, интрадермално и епително приложение.

СЪСТАВ
Колаген: Пептиди с ниско молекулно тегло (LWPs), получени от хидролизиран колаген от говежди произход.
Помощни вещества: Витамин С (стабилизирана аскорбинова киселина) и фосфатно буфериран физиологичен разтвор (PBS).

ПОКАЗАНИЯ
ARTHRYS Regain е медицинско изделие, предназначено за директно укрепване на извънклетъчната матрица на съединителната тъкан, която е естествено богата на колагенови влакна. Неговата формула се препоръчва и за подобряване на подвижността на ставите и за подобряване на симптомите на болка в ставите и околните съединителни структури (мускули, сухожилия, връзки, мениски), появили се вследствие на стареене, дегенерация, травма, претоварване и постурални дефекти. Може да се използва и след операция на ставите (менискектомия, реконструкция на връзки, възстановяване на ставния хрущял) с цел ускоряване на функционалното възстановяване и подобряване на постоперативния комфорт, както и за противодействие на физиологичното стареене и/или дегенерацията на съединителната и епителна тъкан.

НАЧИН НА ДЕЙСТВИЕ
Пептидите на ARTHRYS Regain произлизат от колагенов протеин, подложен на хидролитичен процес. Те могат директно да поддържат колагеновата матрица на съединителните и епителните тъкани, които са компрометирани поради стареене или увредени в резултат на дегенеративни и възпалителни патологии или травматични събития.
Механичното действие допринася за възстановяването на естествената структура и функционалността на съединителната и епителната тъкан, подобрявайки например подвижността на ставите, намалявайки симптомите на болка и възстановявайки еластичността на извънклетъчния матрикс.

ИНСТРУКЦИИ ЗА УПОТРЕБА И ПРЕПОРЪЧИТЕЛНИ ТЕРАПЕВТИЧНИ ЛЕЧЕНИЯ
Извадете предварително напълнената спринцовка от стерилния плик. Отстранете капачката, свържете спринцовката ARTHRYS Regain със стерилна игла с подходящ калибър (20-30G, не е включена в опаковката) съобразно препоръчаното по-долу лечение и продължете с инжектирането на разтвора при асептични условия.

ARTHRYS Regain 1 mg/ml
Вътреставно инжектиране след артроскопия или ставен лаваж.
- Свържете здраво спринцовката Arthrys Regain (реф. ATY-110) към игла 20-22G, като завъртите леко. При асептични условия, инжектирайте в ставата през артроскопски портал
- Препоръчително лечение: една инжекция след артроскопска хирургия.

Подобни продукти