We rely on cookies to understand how our customers use our website.

IMMUFEN ONCO крем за синдром ръка-крак, 100 мл

Наличност: Налично
С физически лица не работим. Само за търговци на едро с МИ, лечебни заведения, лекарски практики, аптеки и дрогерии. Свържете се с нас за ексклузивна оферта. Срок на доставка при наличност - от 3 до 5 работни дни, обикновено до 2 работни дни: .


Immufen Onco крем за синдром ръка-крак ( медицинско изделие )


 

Какво представлява Immufen Onco крем след химиотерапия за синдром ръка-крак

 

Immufen - крем за онко синдром ръка-крак е медицинско изделие под формата на крем, богат на съставки, който формират върху кожата овлажняваща и лубрикационна защитна бариера. Създаден пласт, облекчава прогресията на страничните ефекти на някои химиотерапевтични и биологични лекарства, като например за синдром ръка-крак (палмарна плантарна еритродизестезия). Кремът трябва да бъде използван в подкрепа на основната онкологична терапия (химиотерапия).

 

За какво се използва Immufen - крем за онко синдром ръка-крак?

 

Синдромът ръка-крак е страничен ефект от химиотерапия, характерен за много понастоящем използвани химиотерапевтици и биологични лекарства. Той започва с усещане за изтръпване, усещане за парене и втвърдяване на повърхността на ръцете и ходилата. След това се появява червенина и болка. Други симптоми на този синдром са: кератинизация, десквамация, протрузия и напукване на кожата. Възможна е поява на пришки и язви. Тези симптоми не само оказват влияние върху жизнения комфорт на пациентите, но когато са много сериозни, могат да причинят снижаване на терапевтичната доза или дори временно преустановяване на лечението. Следователно много важна е надлежната защита на ръцете и краката, с цел предотвратяване на възникването на симптоми на този синдром. Препоръчва се избягването на субстанции, които са силни кожни дразнители, като например парфюми, силни смеси за измиване, горещи бани, носене на прекалено стегнати обувки и прекомерно излагане на слънчева светлина. Препоръчително е редовното използване на овлажняващи и смекчаващи кремове, които предотвратяват кератинизацията на кожата, по-конкретно онези, които съдържат урея.

 

Immufen - крем за онко синдром ръка-крак съдържа 10% урея, който интензивно овлажнява и омекотява раздразнената кожа. Освен това съдържащите се в продукта субстанции, като например комплекс Омега плюс, масло от шеа, копринени протеини или Syricalm, лубрикират и овлажняват кожата, като по този начин запазват защитната бариера от вредни външни фактори. Те също създават подходяща среда за естествения процес на регенерация. Надлежно овлажняване и лубрикация на кожата, намаляване на симптомите на сърбеж, парене и стегнатост.

 

Доза и начини на употреба

 

Immufen - крем за онко синдром ръка-крак трябва да бъде използван съгласно инструкциите за ползване.

 

Как да използваме:

 

Използвайте върху чиста и неувредена кожа. Малки количества крем се полагат върху кожата на Вашите ръце и крака. Разнесете го внимателно. Започнете приложението няколко дни преди първата химиотерапия или прием на биологични лекарства. След това използвайте регулярно, няколко пъти дневно, според нуждите, особено след измиването и изсушаването на ръцете и краката и след използването на дразнещи агенти. След прекъсването на базовата терапия, кремът трябва да бъде използван в продължение на минимум 2 седмици.

 

В случай на каквито и да е въпроси, моля свържете се с вашия лекар.

 

Изделието е предназначено за възрастни и деца на възраст над 3 години.

 

Противопоказания

 

Свръхчувствителност (алергия) спрямо съставките на продукта.

Не използвайте върху отворени незаздравели рани и за наранявания с инфракция на дермиса.

Избягвайте контакт с очите.

 

Условия на съхранение

 

Съхранявайте в оригинален контейнер при стайна температура под 25°C.

Да се пази от деца.

 

Описание на опаковка

 

Immufen Onco крем за синдром ръка-крак е опакован в пластмасова тубичка, съдържаща 100 ml от изделието.

8888

318 798

741


 

Основни съставки: урея, SyriCalm™ CLR (екстракти от Phragmites kharka и Poria cocos), масло от шеа, комплекс масло Omega plus (масло от семена на helianthus annuus, масло от zea mays, масло от семена на sesamum indicum, масло от семена на macadamia integrifolia, масло от плод olea europaea), хидролизирана коприна, глициново соево масло.
Допълнителни съставки: Вода, глицерин, вазелин, цетеарилов алкохол, глицерол стеарат, феноксиетанол, етилхексил глицерин, стеарил натриев глутамат, натриев полиакрилат, триетаноламин, млечна киселина, аромат на бял чай, динатриев етилендиаминтетраоцетна киселина, восък, стабилизато (PEG-8, токоферол, аскорбил палмитат, аскорбинова киселина, лимонена киселина), имидазолидинил карбамид, калиев сорбат, натриев бензоат.

Подобни продукти