We rely on cookies to understand how our customers use our website.

"Виена Медтех" ЕООД е компания с опит в бизнеса с медицински изделия, консумативи и козметика. Имаме възможност да доставяме всички необходими медицински продукти и също така можем да гарантираме изключително приемливи цени. Ние сме концентрирани в кардиологията, инвазивната кардиология, флебологията, онкологията, хирургията, неврохирургията, ортопедията, грижата за рани и за поддържане комфорта на кожата. Нашите специалисти имат повече от 12 години опит в сътрудничество и представителство на различни фирми в сферата на здравеопазването на българския пазар (регистрация на медицински изделия и консумативи, позициониране на фармацевтични продукти и медицински изделия, private label производство на хранителни добавки). Импорт / експорт, търговия и маркетинг на медицински изделия.

 

ЕКСКЛУЗИВНО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО:

"Виена Медтех" ЕООД предлага на своите партньори – международни производители на медицински изделия, първокачествено комплексно обслужване на Българския пазар. Ние спестяваме на медтех компаниите ценно време и ресурси за изграждането на представителство в страната ни.

Услугата включва:

- Регистрация на продуктите според всички изисквания на местното законодателство;

- Внос и дистрибуция ( Разрешение за търговия на едро с медицински изделия No: BG/WDA/0034 от 09.05.2018г. );

- Маркетинг и комуникация към всички таргет групи в здравния сектор – лекари, фармацевти и пациенти.

 

ПАРТНЬОРСТВО:

Търсим сътрудничество с други дистрибуторски компании за продажба и закупуване на медицински изделия от всички медицински групи.

8 918 014915 6481

419 819 719 81